Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το studio του δημιουργού της σειράς Silent Hill προειδοποιεί για emails που προσπαθούν να εξαπατήσουν fans

*
Η Bokeh Game Studio προειδοποιεί τους fans της για κακόβουλα emails που αναφέρουν τον επερχόμενο τίτλο Slitterhead. Το Slitterhead θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Bokeh Game Studio, ιδρυτής της οποίας είναι ο Keiichiro Toyama, δημιουργός του Silent Hill του 1999.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του στούντιο στο Twitter, fans αναφέρουν την εμφάνιση emails που τους υπόσχονται πρόωρη πρόσβαση στο Slitterhead. Στη συνέχεια, τους λένε πως επιλέχθηκαν για να βοηθήσουν την προώθηση του τίτλου. Όπως είναι φυσικό, η εταιρεία προτρέπει όσους λάβουν ένα τέτοιο mail, να το αγνοήσουν και να το αναφέρουν ως spam.


Το Slitterhead είναι ένα νέο horror game, για το οποίο ελπίζουμε να μάθουμε λεπτομέρειες, στο πλαίσιο των The Game Awards, στις 9 Δεκεμβρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*